VBF biedt 100% zekerheid bij grote aankopen


Consumenten die grote aankopen doen willen geen risico lopen hun geld kwijt te raken door het doen van een aanbetaling. Het bedrijf kan immers failliet gaan of financieel wanbeleid voeren.

Leveranciers daarentegen zullen bij maatwerk en "custome made" bestellingen ook zekerheid willen dat de consument in de bestelperiode niet plotseling afhaakt en met onverkoopbare waar blijft zitten.

Het Veilig Betalen Fonds zorgt voor de zekerheid die beide partijen zoeken door het aankoopbedrag te reserveren en pas uit te keren als de leverancier aan zijn verplichtingen heeft voldaan.


Zowel consument als leverancier kunnen eenvoudig hun transactie aanmelden op deze website en kennis nemen van de Algemene Voorwaarden en Statuten van deze Stichting die partijen in staat stelt tegen relatief lage kosten 100% zekerheid te verkrijgen en zo financiƫle debacles uitsluiten.

Niet meer aanbetalen met VBF Garantie

Aanbetalen is risicovol en daarom niet verstandig. Financieel sterke bedrijven hebben uw aanbetaling niet nodig maar willen slechts zeker weten dat u afneemt. Als consument kunt u niet in de portemonnee kijken van uw leverancier, maar door de financiƫle afwikkeling te laten plaatsvinden volgens de Algemene Voorwaarden van het Veilig Betalen Fonds biedt u het bedrijf de absolute garantie te zullen afnemen. Geen enkel risico bij grote aankopen? Kies voor zekerheid van het VBF Garantiefonds!